ÖZLÜ’DEN BAHÇECİK KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NE TEŞEKKÜR

Bahçecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bir etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 19:19:44
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Kılıçarslan Mahallesi Cumhuriyet Parkı’nda Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, belediye meclis üyeleri, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Emre Duman ve yönetimi, mahalle muhtarları ve çok sayıda Başiskeleli vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar edildi.

BAŞKAN ÖZLÜ: “ATALARIMIZA VE TÜM ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Programda kürsüye çıkan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  

Başkan Özlü konuşmasında şunları kaydetti:

“Bahçecik, sadece Başiskelemiz’in değil, aynızamanda Kocaeli’nin de en önemli yerleşim yerlerimizden biridir. Birinci Dünya Savaşı’nın kaybedilmesinden hemen sonra topraklarımızı işgal eden düşmanlara karşı ülkemizin her köşesinde olduğu gibi bölgemizde de atalarımız Servetiye Cephesi’ni oluşturmuştu. Ermeni çetelerinin işgallerini kadın erkek, genç ihtiyar demeden kanlarıyla ve canlarıyla

destansı bir direniş örneği göstererek vatanımızı, bu güzel topraklarımızı bizlere miras bıraktılar. Tüm kahraman şehitlerimize minnettarız.”

 

“KENTİMİZİ DAHA HUZURLU VE YAŞANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ”

 

Başiskele’de her alanda geleceğe yatırım yaptıklarını vurgulayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Bizler de bu güzel vatanımızı ve ilçemizi geleceğimizin hazinesi çocuklarımıza ve gençlerimize en güzel şekilde daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent haline getirmek için büyük bir gayretle çalışacağız. Geleceğimize her alanda yatırım yapmaya devam ederek bu güzel emanetimizi, bu güzel kentimizi ve vatanımızı bizden sonraki nesillerimize miras bırakmak için hep birlikte el birliğiyle gönülden çalışacağız.” dedi.

ÖZLÜ’DEN BAHÇECİK KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NE TEŞEKKÜR

Başiskele’nin gelişimi ve değişimi için sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile devamlı istişare içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Özlü, “Bu güzel etkinliği organize eden Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Emre Duman ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler Başiskele Belediyesi olarak kentimizde faaliyetlerini sürdüren tüm dernekler ve STK’lar ile her zaman işbirliği ve uyum içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BEDİRHAN KONSERİ İLE COŞKULU KUTLAMA

Karadeniz Müziği’nin güçlü seslerinden Bedirhan, yoğun katılımın olduğu programda sahneye çıkarak konser verdi. Canlı performansı ve güzel sesiyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan Bedirhan, hemşehrileriyle birlikte hep birlikte horon teptiler.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Etkinlik alanında çocukları da unutmayan Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği, minik katılımcılar için şişme oyun alanları da oluşturdu. 7’den 70’e herkesin gönlünce eğlendiği programda semazen gösterisi de düzenlendi. Çok renkli ve eğlenceli geçen etkinlikte vatandaşlara ikramlarda da bulunuldu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.