ÖZLÜ İTFAİYECİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası kapsamında Başiskele İtfaiye Grup Amirliği’nde görev yapan itfaiyecilerle bir araya geldi.

GÜNDEM Yayın: 29 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 29.09.2021 12:50:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İtfaiye erlerinin haftasını tek tek kutlayan Başkan M. Yasin Özlü, sıcak ve samimi ortamda itfaiyecilerle sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özlü, büyük bir özveri ve fedakârlıkla yaptıkları hizmetlerden dolayı itfaiye erlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ÖZLÜ: DÜNYANIN EN KUTSAL MESLEKLERİNDEN BİRİ 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini icra eden ve birçok can ve mal kaybının önüne geçmek için canları pahasına yangınlarla mücadele veren itfaiyecilerimizi 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası dolayısıyla ziyaret ettik. Yılın 365 günü sadece yangın nöbetinde durmayan itfaiye teşkilatımız her türlü doğal afet ve kazalardan ağaçta mahsur kalan sahipsiz kediye kadar vatandaşımızın hizmetine koşarak gidiyor. Bu vesileyle büyük fedakârlıklar göstererek bu kutlu mesleği icra eden tüm itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun. Tüm itfaiyeci çalışanlarımızın Allah işlerinde güçlerinde kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.” dedi.

Başkan Özlü, ziyaret sonunda Başiskele İtfaiye Amirliği Vardiya Amiri İsmail Mutlu’ya çiçek takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.