Personelden Kocaelisporlu Hürriyet’e 41 yeni üye hediyesi

Koyu bir Kocaelisporlu olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, doğum gününde çalışma arkadaşlarından çok özel hediye aldı. 41 belediye çalışanı Kocaelispor’a üye olmak için formlarını Hürriyet’e götürerek referans olmalarını istedi

SPOR Yayın: 21 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.03.2021 11:34:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Gerek sivil hayatında, gerek milletvekilliğinde, gerekse de belediye başkanlığı döneminde Kocaelispor’u bir an olsun yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, çevresindekilere de Kocaelispor sevgisi aşılamaya özen gösteriyor. Başkan Hürriyet’in bu sevdasını iyi bilen İzmit Belediyesi çalışanları, doğum gününe denk getirecek şekilde Kocaelispor üye formlarını hazırladı. Doğum günü öncesi Hürriyet’i ziyaret eden personel, Kocaelispor üye formlarını sundu.
 
NE KADAR ÇOK ÜYE,O KADAR BÜYÜK CAMİA
Eski üye olması nedeniyle yıllık 5 üyeye referans olma hakkı bulunan belediye başkanı Hürriyet, formları imzaladı. Belediye personelinin üye olarak Kocaelispor’a katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hürriyet, “Kocaelispor bizim sevdamız. Kulübümüzün ne kadar çok üyesi olursa, o kadar büyük bir camia haline geliriz. Böyle bir düşünceyle kulübümüze üye olacak personelimize teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarımın bunu doğum günüme denk getirmeleri de beni ayrıca mutlu etti” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.