ŞAMPİYON KUPASINI BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ALDI

Başiskele Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Altınkent Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan takım kupasını Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’den aldı.

SPOR Yayın: 03 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 03.08.2021 13:16:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de Genc-i Âlâ modelini hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin her zaman yanında olarak genç kardeşlerinin mutluluklarına ve heyecanına ortak oluyor. Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Altınkent Gençlik Merkezi faaliyetleri kapsamında Altınkent Mahallesi’nde ikamet eden gençler için bir futbol turnuvası düzenlendi. 15-25 yaş arası gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu 8 takım Altınkent Parkı’nda yer alan futbol sahasında birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Geçen hafta Cuma akşamı başlayan turnuva renkli, eğlenceli ve keyifli anlara sahne oldu. Dostça ve çekişmeli geçen turnuvanın final maçı dün akşam oynandı. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de izlediği maç gol düellosu şeklinde geçti.  Rakibini 10-9 mağlup ederek şampiyon olan takımın kupasını Başkan M. Yasin Özlü, takım kaptanına takdim ederken tüm genç kardeşlerini göstermiş oldukları centilmence mücadeleden dolayı tebrik etti. Başkan Özlü, daha sonra günün anısına genç kardeşleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.