SEÇİM BEYANNEMSİNDE YER ALAN HİZMETLER HAYATA GEÇİYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini tek tek hayata geçiriyor.

YAŞAM Yayın: 05 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 05.10.2021 21:37:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Başiskeleliler’in de büyük bir ihtiyacını giderecek olan Aile Danışma ve Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor.

Toplumun temelini oluşturan ailenin sağlam ve güçlü olması adına özellikle kadına yönelik hizmetleriyle ön plana çıkan Başiskele Belediyesi, aile sağlığı ve bütünlüğünü psikolog, pedagog, diyetisyen ve hukuki danışmanlığı, seminer, kurs ve bilgilendirme faaliyetlerinin yürütüleceği Aile Danışma ve Yaşam Merkezi ile koruma ve güvence altına alacak. Çocuk oyun alanlarının da yer alacağı merkez, ailelerin yeni cazibe merkezi olacak.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YAKIN TAKİP

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de yakından takip ettiği projenin hayata geçirilmesi noktasında sona gelindi. Barbaros Mahallesi Kiraz Çiçeği Sokak’ta yakın zamanda faaliyetlerine başlayacak olan merkezi, Başkan Özlü ekibiyle birlikte inceledi. Yetkili ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Özlü, eksiklerin bir an önce bitirilmesi konusunda talimatlar verdi.

BAŞKAN ÖZLÜ: GÜÇLÜ TOPLUM AİLEDEN BAŞLAR

Başkan Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, sosyo-ekonomik anlamda dezavantajlı durumdaki bireylere pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren toplumun çekirdeği ve temel yapısı olan aileye ve kadınlara büyük önem verdik. Çünkü sağlıklı, güçlü ve huzurlu bir toplum olabilmek, ülkemizi geleceğe taşımak önce aileden ve kadından başlar. Başiskelemiz’de kadının sosyal ve ekonomik statüsünü geliştirmek adına seçim beyannamemizde de söz verdiğimiz gibi birçok proje ve faaliyeti hayata geçirdik. Aile Danışma ve Yaşam Merkezimiz ile de bu hizmetlerimizi taçlandıracağız. Özellikle kadınlarımıza bu merkezimizde alanında uzman danışmanlar sosyal, kültürel ve psikolojik olarak destek sağlayacaklar.” dedi.

İLK BAŞVURU “STİLİSTLİK VE MODA TASARIMI” KURSU’NA

Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’nde verilmesi planlanan “Stilistlik ve Moda Tasarımı” kursu için ön kayıtlar alınmaya başlandı. Kurs ile ilgili ayrıntılı bilgileri vatandaşlar, Başiskele Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 444 41 10 numaralı telefonunu arayarak öğrenebilecekler. Ön kayıtların tamamlanmasının ardından yeterli sayıya ulaşılan kursta eğitimlerin en kısa sürede başlaması planlanıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.