Şehit Ailelerimiz Yalnız Değil

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Derince’de şehit ailelerimiz ziyaret edildi

GÜNDEM Yayın: 19 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.03.2021 18:37:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Şehitleri Anma Günü 

Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Furkan Güngör, Abdullah Yıldırım, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan ve AK Parti teşkilat mensupları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçe genelinde şehit ailelerini ziyaret etti. Derinceli Şehitlerimiz Murat ErSerdar Gökbayrakİlyas Bayraktutarve Emre Kaan Arlı’nın ailelerinin hanelerine gerçekleşen ziyaretlerde kahraman şehitlerimiz bir kez daha rahmetle ve minnetle anıldı.

Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, “Vatanımız, ezanımız, bayrağımız, istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ettik. Rabbim onlardan razı olsun, bize de emanetlerine hakkıyla sahip çıkabilmeyi nasip etsin” dedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da Şehitlerimiz bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Allah şehitlerimizden ve onların kıymetli ailelerinden razı olsun. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.