ŞEHİT TÜMGENERAL POLAD HAŞİMOV'UN ADI İZMİT'TE YAŞATILACAK

Şehit Tümgeneral Polad Haşimov Parkı Tanıtım ve Anma Programı 13 Kasım Pazar günü İzmit Belediyesi ve Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği ortaklığında gerçekleştirilecek

GÜNDEM Yayın: 09 Kasım 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.11.2022 14:59:29
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği ortaklığında önümüzdeki Pazar günü (13 Kasım) 14 Temmuz 2020 tarihinde Ermenistan ile girilen çatışmada şehit düşen Tümgeneral Polad Haşimov anısına yapılan parkın tanıtım programı gerçekleştirilecek. Saat 15.00’da Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı Konak Sokak’ta bulunan parkın tanıtım programına çok sayıda davetli katılacak.

 

GENİŞ KATILIM

Şehit Tümgeneral Polad Haşimov Parkı Tanıtım ve Anma Programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ev sahipliği yapacak. Programa Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Reşat Memmedov, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva, Azerbaycan Milletvekili Aydın Hüseyinov, Şehit Tümgeneral Polad Haşimov’un Kardeşi Kemale Haşimov, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ve çok sayıda davetli katılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.