SOĞUK SU RESTAURANT'TA KIŞIN BİR BAŞKA GÜZEL

Başta İstanbul olmak üzere çevre illerden Kocaeli’ye ziyaret nedenlerinden olan Soğuksu, sadece yazın değil kışın da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. İzmit Körfezini kuşbakışı gören Soğuksu’da manzaralı kahvaltı her mevsim sürecek

YAŞAM Yayın: 12 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 12.09.2021 23:04:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başiskele İlçesine bağlı Bahçecik’te bulunan Soğuksu, sadece yaz aylarında değil; yılın her mevsiminde misafirlerini ağırlıyor. Bölgedeki doğal soğuk su kaynağından adını alan Soğuksu Restoran, bu özelliği nedeniyle “Körfez’in Terası” olarak anılıyor. Manzarası, konumu ve kendisine özel doğal kaynak suyu ‘’soğuk su’’ ile bölgenin çekim merkezi olan restoran, başta İstanbul olmak üzere çevre illerden de çok sayıda misafiri tesislerinde ağırlıyor. Soğuksu, yalnızca yazın değil kışın da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

‘YALNIZCA DAMAKLARA DEĞİL GÖZLERE DE HİTAP EDİYORUZ’

Samanlı dağlarının eteklerinde yer alan restoranın misafirleri, tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde yemek yeme ve dinlenme olanağına sahip. Uzun yıllardan bu yana hizmet veren Soğuksu ortakları Hasan Bayram ve Recep Uzunoğlu şunları diyor: “Geniş kahvaltı menüsü, lezzetli ana yemekleri, ara sıcakları, soğuk ve sıcak içecekleri, tatlıları ile hizmet veren restoranımızın fiyatları da hesaplıdır. Hızlı ve güler yüzlü personelimizle birlikte misafirlerimizin rahat etmesi ve günlük streslerinden uzaklaşması için restoranımız ideal bir yer. İzmit Körfezinin tamamını gören görkemli manzarasıyla misafirlerimizin sadece damaklarına değil, gözlerine de hitap etmekteyiz. Yalnızca yaz aylarında değil; kışın da hizmet vermek için tüm hazırlıklarımızı  tamamladık.”

SOĞUKSU HAKKINDA

Adını tesislerde bulunan buz gibi kaynak suyundan alan Soğuksu Restoran’ın dört tarafı çam ve çınar ağaçlarıyla çevrilidir.  
Soğuksu Restaurant, merkezi yerleşim yerlerine yakın olup, İzmit’ten 17km. (100km hızla, 17 dakika) Gölcük’ten 15km. (100km hızla, 14 dakika) ulaşım mesafesindedir. 500 kişilik kapasitede açık alanı ve 300 kişilik kapasitede kapalı alanıyla nişan, nikah, düğün, kır düğünü, sünnet gibi özel günlerde de hizmet sunmaktadır. Ayrıca iş toplantılarında 80 kişilik kapasitede toplantı salonu dev sinevizyon ekranı sınırsız internet (kablosuz) bağlantısı, iki ayrı çocuk parkıyla da misafirlerine hizmet sunmaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.