TOPLU ULAŞIMA DESTEK

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde tüm yolları konforlu ve güvenli hale getirmek için durmaksızın çalışırken toplu ulaşım garajlarını da parke taşlarıyla kaplıyor.

YAŞAM Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 11:09:25
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Başiskele’de ulaşım kalitesini artırmak adına kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarının garajlarını kilitli parke taşlarıyla kaplayarak daha konforlu ve estetik bir görünüme kazandırıyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Döngel ve Altınkent Mahalleleri arasında yer alan yaklaşık bin 700 metrekarelik SS.54 No'lu Başiskele Otobüsçüler Kooperatifi garajını kilitli parke taşlarıyla kaplamak için çalışmalara başladı. Yoğun tempoda sürdürülen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak garajın hizmete açılması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.