ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün 2021 yılını “Gençlik Yılı” ilan etmesinin ardından düzenlediği basın toplantısıyla duyurduğu Genc-i Âlâ Gençlik Hareketi ücretsiz Yaz Spor Okulları ile başlıyor.

SPOR Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 15:07:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde Başiskele Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla 4 - 16 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz Yaz Spor Okulları düzenlenecek. Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak amacıyla açılacak olan spor okullarına yoğun ilginin olması bekleniyor.

 

SPOR OKULLARINDA 6 FARKLI BRANŞ VAR

Başiskele’nin yetenekli sporcularının da ortaya çıkarılmasını sağlayacak Yaz Spor Okulları’nda karateden güreşe, masa tenisinden yüzmeye, basketboldan voleybola birçok spor branşı olacak. Başiskele Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda yer alacak branşlar ve yaş aralıkları şöyle:

 

BRANŞLAR  -  YAŞ GRUPLARI

Karate                6-15 Yaş

Güreş                 6-14 Yaş

Yüzme                6-15 Yaş

Cimnastik           4-7 Yaş

Satranç              7-14 Yaş

Masa Tenisi        7-16 Yaş

Basketbol           7-16 Yaş

Voleybol             7-16 Yaş

İzcilik                 10- 16 Yaş

 

SON BAŞVURU 4 TEMMUZ PAZAR

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü sorumluluğunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kaymakamlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek Yaz Spor Okulları’na son başvuru tarihi 4 Temmuz 2021 Pazar günü olarak belirlendi.

 

BAŞVURULAR GENC-İ ÂLÂ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILACAK

Başiskele Belediyesi tarafından gençler için tasarlanan ve yayına başlayan Genc-i Âlâ internet sayfası https://genciala.basiskele.bel.tr/ üzerinden Spor Okullarına 4 – 16 yaş aralığındaki öğrenciler başvuru yapabilecek.  Yaz Spor Okulları Başvuru Formunu eksiksiz ve doğru olarak dolduran Başiskele’nin şanslı çocukları, kayıtlarının kabulünün ardından spor aktivitelerine başlayarak yaz aylarını verimli ve eğlenceli geçirecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.