ÜCRETSİZ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

İzmit Belediyesinin tamamen yenilediği Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı yüzme havuzu kapılarını 12 Temmuz’da çocuklara ücretsiz olarak açıyor.

SPOR Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 13:17:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Pandemi döneminde tadilata alınan ve tamamen yenilenerek yaza hazır hale getirilen İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda 7-14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz yüzme eğitimleri başlıyor. İki grup olarak verilecek eğitimlerin ilki 12 Temmuz’da, ikincisi ise 16 Ağustos’ta başlayacak. Eğitimler, haftada iki gün birer saat olacak şekilde profesyonel yüzme antrenörleri tarafından verilecek.
 
ENGELSİZ KULAÇLAR YÜZME ÖĞRENECEK
 
İzmit Belediyesi, pandemi sürecinde evlerinde kalan özel gereksinimli çocukları da unutmadı. İzmit Belediyesi, Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında özel çocuklara her cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasında ücretsiz yüzme eğitimi verecek. Kayıt yaptırmak isteyenler; Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No:96 adresindeki havuza giderek veya 0262 318 02 20’yi arayarak detaylı bilgi alabilecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.