VALİLİK'TEN EĞİTİME DESTEK TOPLANTISI

Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve gelecek nesillere altyapı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Kocaeli Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon toplantısı Vali Seddar Yavuz’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

EĞİTİM Yayın: 26 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.03.2021 08:59:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valilik Akçakoca Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir , Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve il koordinasyon üyeleri katıldı.

Toplantı; Kocaeli Eğitime Destek Platform Başkanı Feyzi Utaş’ın açılış konuşmaları ve Ensar Vakfı’nın tanıtım filminin izlenmesinin ardından Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı ve  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak’ın konuşmaları ile devam etti.

Çocuklarımız geleceğimizdir diyen Vali Yavuz: “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gelenek ve göreneklerine bağlı yaşayarak, kültürümüzü gelecek nesillere aktarılabilmesi için herkese görev düşüyor. Mirasımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız.” dedi.

Konuşmaların ardından platformun kuruluş amacı ve görevleri hakkında sunum ve bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı;  paydaşlar arasında ortak koordinasyon ve işbirliği sağlanması ve ortak akıl doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunulmasıyla sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.