YAVUZ ÇİFTİ HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca her gün bir ilçemizde yapacakları hane ziyaretlerini bugün de Körfez ilçemizde gerçekleştirdiler.

GÜNDEM Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2021 22:15:35
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

 

İlk Ziyaret Şehit Yakını ve Gazilerimize Yapıldı
Şehitlerimizin emanetleri ile muhabbet ve sevgi bağı kuran Yavuz Çifti, Körfez ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şehit ailelerimizi ziyaret ettiler. 
 
Körfez ilçemizin Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ikamet eden Şehitlerimiz; Polis Memurları Ahmet Mutlu ve Bülent Aktaş’ın emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Böylesine mübarek bir ayda,  Allah’ın lütfuna şahit ve seçilmiş olan şehitlerimizin emanetleri ile bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular. 
 
Ziyarette; Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimiz de unutulmadı.
 
Körfez ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Gazilerimiz; Şaban Demirel, İbrahim Karabacak ve Cemil Tınaz’ı hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Sizler; vatanı, milleti ve kutsal değerleri için bu fedakarlığı gösteren kardeşlerimizsiniz. Başımızın üstünde yeriniz var kapımız sizlere her zaman açıktır.” diyerek,  gazilerimizin ramazan aylarını tebrik ettiler. 

Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazilerimiz ve şehit aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.
 
SYDV Aileleri de Unutulmadı
Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.
 
Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Derince ilçesinde Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 10 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. 
 
Her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çalacağız diyen Vali Yavuz: “Her zaman sizlerin yanındayız, “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızı eşim Selda Hanım ile birlikte ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi. 

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Körfez ilçemizdeki 15 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve eşi bu güne kadar ilimizde 448 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül kapılarını araladılar.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.