YAZ AKADEMİSİ’NDE KEYİFLER YERİNDE

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün geldiğinden kısa bir süre sonra hayata kazandırmış olduğu Çocuk Akademisi yaz döneminde faaliyetlerini sürdürerek çocuklara keyifli bir tatil yaşatıyor.

ÇOCUK Yayın: 12 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 12.08.2021 12:59:22
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

200 ÖĞRENCİ

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi yaz döneminde çocukları hem eğitiyor hem de eğlendiriyor. Pandemi nedeniyle iki senedir sosyal ve kültürel aktivitelerden uzak kalan geleceğin hazinesi çocuklar Yaz Akademisi’nde buluştu. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 3 ile 8’inci sınıf arası 200 öğrencinin katılımıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başiskele Yaz Akademisi çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

 

ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN

Eğlenceli ve eğitici bir yaz geçirmek isteyen çocukların yoğun ilgi gösterdiği Yaz Akademisi’ne sadece Başiskele’den değil çevre il ve ilçelerden de öğrenciler katılım sağlıyor. Öğrenciler bilimsel deneyler, akıl, oyunları, robotik kodlama ve tiyatro gibi birçok etkinlikle eğlenirken; diğer yandan da haftada bir gün kampüs dışında düzenlenen gezilerle yeni yerleri keyfedip, eğlenceli tatil geçiriyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.