YAZAR ALİŞAN KAPAKLIKAYA BAŞİSKELİLER İLE BULUŞUCAK

Başiskele Belediyesi, Kadın ve Aile çalışmaları kapsamında Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya’yı yarın akşam (20.09.2022) Başiskeleliler ile buluşturuyor.

KÜLTÜR Yayın: 19 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 19.09.2022 11:43:19
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü önderliğinde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan ederek ilçedeki kadın ve ailenin güçlenmesine yönelik hizmetlere hız veren Başiskele Belediyesi, Konumuz Aile seminerleriyle aile bireylerini bilinçlendirmeye devam ediyor. Kadın ve aile çalışmalarını kapsayan KALE Modeli ile aileye büyük değer vererek toplumumuzun kalesini güçlendiriyor.

 

AİLEMİZ, EN DEĞERLİ KALEMİZ

 

“Ailemiz, en değerli kalemiz” sloganıyla birçok ünlü uzman aile danışmanı ve yazarı Başiskeleliler ile buluşturan Başiskele Belediyesi, 20 Eylül Salı günü Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya’yı ağırlayacak.

Yoğun ilginin olması beklenen söyleşi programı Karşıyaka Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.