YKS'DE ÖĞRENCİ VE VELİLER YALNIZ KALMADI

Başiskele Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrenciler ve velileri için ilçe genelinde bulunan sınav merkezleri önünde standlar kurarak su ve fındık ikramında bulundu.

EĞİTİM Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 12:00:20
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele'de eğitime ve geleceğin mimarları gençlere büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen YKS'de üniversite adaylarını ve velilerini yalnız bırakmadı.

BAŞKAN ÖZLÜ'NÜN BAŞARI DİLEKLERİ ADAYLARA İLETİLDİ

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Başiskele'de de üniversiteye giriş için yapılan YKS, büyük bir heyecana ortak oldu. Öğrencilerin sınavda, velilerin ise okul dışında dualarla destek verdiği bu özel günlerde de Başiskeleliler'in yanında olan Başiskele Belediyesi ekipleri, hem ikramlarda bulundular hem de Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün selamlarını ve başarı dileklerini ilettiler. 

ÖĞRENCİLER VE AİLELER MEMNUN

Koronavirüs dolayısıyla zorlu süreçlerden geçen ve sınav stresiyle baş etmek durumunda kalan öğrencilerin yanında olmak adına Başiskele'nin tüm okullarında stant açarak ikramda bulunan belediye ekipleri, üniversite adaylarından ve ailelerinden tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.