YOLLAR TAM KAPANMADA KONFORLU HALE GELİYOR

Baharın gelişiyle birlikte tüm ekipleriyle ilçe genelinde güzel işlere hız veren Başiskele Belediyesi, tam kapanmayı fırsata çevirerek yolları konforlu ve güvenli hale getiriyor.

YAŞAM Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 14:34:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve programlar çerçevesinde ilçede ulaşım kalitesini artırmak amacıyla yol yapım çalışmalarına süratle devam eden Başiskele Belediyesi, bir taraftan sokak ve caddelerde kilitli parke taşı döşeme, sıcak asfalt çalışması yaparken, bir yanda da bozuk yolların yenileme ve bakım işlemlerini hızlandırdı.

DÖRT SOKAK KİLİTLİ PARKE TAŞLARIYLA KAPLANDI

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının etkisini göstermesi ve Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmayı fırsat bilip Atakent Mahallesi Dilruba, Iraz ve Destina Sokak ile Aydınkent Mahallesi Serbest Sokak'ın yolunu kilitli parke taşlarıyla kapladılar.Daha konforlu ve güvenli ulaşım kalitesine kavuşan ve estetik açıdan da güzel bir sokağa sahip olan bölge sakinleri Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

40 TON ASFALT İLE YOLLARA ONARIM

Başiskele genelinde çeşitli nedenlerle bozulan ve hasar gören yollar belediye ekiplerince onarıldı. Yaklaşık 40 ton sıcak asfalt sererek yollarda oluşan bozulmaları giderdiler.Başkan Özlü: ‘‘vatandaşlarımızın güvenle seyahat edebilmeleri için çalışıyoruz’’ İlçedeki her bir çalışmayı yerinde ve yakından takip eden, her an sahada olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada hedeflerinin her bir çalışmada Başiskele halkının yaşam kalitesini artırmak olduğunu vurguladı.Başkan Özlü, ‘‘Vatandaşlarımızın huzur ve güvenle seyahat edebilmeleri için durmaksızın çalışıyoruz. Tam kapanma sürecinde tüm birimlerimizle halkımıza hizmet ederken, özellikle trafik yoğunluğunun azaldığı bugünlerde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız verdik. Yeni imara açılan yollarımızı kilitli parke taşlarıyla kaplıyoruz. Yol bakım ve onarım çalışmalarımız da titizlikle yapılıyor. Tahrip olmuş bütün sokak ve caddelerimizi programlarımız dâhilinde yenileyeceğiz. Daha güzel bir Başiskele için var gücümüzle hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.