YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ ÇALIŞMALAR

Başiskele Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı öncesinde tam zamanlı yüz yüze açılacak okullarda temizlik çalışmaları başlattı.

EĞİTİM Yayın: 31 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 31.08.2021 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Koronavirüs salgını dolayısıyla uzun bir aradan sonra tam zamanlı yüz yüze eğitim öncesinde ilçe genelinde faaliyet gösteren okullar, Başiskele Belediyesi tarafından 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’na hazırlanıyor. 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde hem öğrenciler hem de eğitimcilerin sağlığına öncelik vererek çalışmalara başlayan belediye ekipleri, okulların açılmasına sayılı günler kala temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Kovid-19 salgınında ilçe genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Başiskele Belediyesi, öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını önceleyerek okullarda temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Geçen hafta okul bahçelerinde çim biçme, yabani ot temizleme ve mıntıka temizliğini tamamlayan belediye ekipleri, bu kez ilçe genelindeki okulların bahçelerini özel solüsyonlu bol köpüklü tazyikli suyla dip bucak yıkadılar.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.