ZABITA EKİPLERİ TAM KAPANMA DENETİMİ YAPTI

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde de tüm birimleri ile çalışmalarına aralıksız devam eden Başiskele Belediyesi, kent genelindeki dükkanlarda fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

GÜNDEM Yayın: 03 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 03.05.2021 21:58:16
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "Tam Kapanma" sürecinde ilçedeki market zincirleri başta olmak üzere yerel marketler ve gıda imalatı yapan işletmelerde denetimler gerçekleştirdiler. 

Başiskeleli vatandaşların Ramazan ayında ve bayram öncesi usulsüz fiyat artışları dolayısıyla mağdur olmaması için yapılan denetimlerde, etiket fiyatları ile kasa fiyatları karşılaştırıldı. Vatandaşların şikayetlerini de değerlendiren ekipler, Ramazan Bayramı'na kadar ilçenin tüm marketlerinde denetimlerine devam edecek.

Ekipler ayrıca tam kapanma sürecinin kontrollü bir şekilde yönetilmesi ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla iş yerlerine yönelik bilgilendirmelerde de bulunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.