ZEYBEK BAŞİSKELE'DE HİZMETLERİ İNCELEDİ

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ilçe turlarını sürdürüyor. Zeybek bu kez dolu dolu bir gününü Başiskele’ye ayırdı.

SİYASET Yayın: 06 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 06.06.2021 11:39:33
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Yoğun ziyaret gündeminde Zeybek’e İlçe Başkanı Mustafa Koral, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen de eşlik etti.

AK PARTİ BAŞİSKELE İLÇE BAŞKANLIĞI Milletvekili Zeybek’in Başiskele turu, AK Parti İlçe başkanlığını ziyaretle başladı. İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen ve yöneticilerle birlikte parti çalışmaları gözden geçirilirken sonrasında hep birlikte ilçe turuna çıkıldı.
BAŞİSKELE BELEDİYESİ Zeybek ve parti ilçe yönetimi ilk olarak Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü'yü makamında ziyarete gitti. Çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.
BAŞİSKELE KAYMAKAMLIĞIBaşiskele Kaymakamı İsmail Gültekin'i ziyaret de günün programı içerisindeydi. Burada da ilçede yaşananlara, pandemi çalışmalarına değinildi. Genel bir değerlendirmede bulunuldu. DÖNGEL MİLLET BAHÇESİ Zeybek ve beraberindekilerin yoğun gündemi, Barbaros Mahallesinde Başiskele Belediyesi’nin yapmış olduğu Döngel Millet Bahçesi’ni ziyaretle devam etti. Yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, sosyal faaliyet ve dinlenme alanlarını gezen Zeybek, projeyi olumlu tepkiler geldiğini ve bundan mutlu olduklarını ifade etti.
HÜSEYİN KAPTAN ŞEHİTLİK ANITI Milletvekili Zeybek, Birinci Dünya Savaşı sırasında Ermeni çeteleri tarafından katledilerek şehit edilen Hüseyin Kaptan ve ailesi için Başiskele Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan şehitliği de ziyaret etti. Hep birlikte dualar edildi.
DAMLAR MİLLET BAHÇESİ PROJE ALANIMilletvekili Zeybek, şehitlik sonrası Başikele Belediyesi tarafından Damlar Mahallesi Kocaorman Caddesi deresi boyunca uzanan yaklaşık 150 bin metrekarelik Damlar Millet Bahçesi Proje Alanına geçti. Yakın zamanda hizmete girmesi planlanan Damlar Millet Bahçesi hakkında detaylar ve bilgiler edindi.
YEŞİLYURT MAHALLESİ KAPALI PAZAR ALANI
Halen devam eden projeler hakkında bilgiler alan Zeybek, Yeşilyurt Mahallesi kapalı pazar alanı projesini de yerinde gördü, inceledi. Toplam 5 bin metrekarelik alanda 2 bin 160 metrekarelik kapalı alanı bulunan proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.
BARBAROS MAHALLESİ KİTAPHANE PROJESİZeybek, Barbaros mahallesinde Kitaphane olarak adlandırılan kütüphane projesi hakkında da bilgi aldı. Gençlerin ve çocukların vakit geçireceği ve sosyal çalışma alanları olacağı proje hakkında kendisine detaylı bir sunum yapıldı.
EV ZİYARETİ
Temaslarda bulunduğu, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler edindiği Başiskele programını Milletvekili Zeybek, ev ziyaretiyle tamamladı. AK Parti İlçe İstişare Kurulu Üyesi Ayşe Kokoş’u ziyarete giden Zeybek günün burada teşkilat çalışmaları hakkında konuştu, “İlimizin her köşesinde olduğu gibi Başiskele’de de çok güzel çalışmalar yapılıyor. AK Partili belediyelerde laf değil, hizmet üretiliyor. Bizi geleceğe taşıyacak olan da hizmet ve üretimdir” dedi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.